Zakaj Original Colompac®?

E-trgovina in industrija

 

Pojdimo v podrobnosti

Colompac® je sinonim za pakirne rešitve, ki so dobro premišljene in prinašajo korist tako za tistega, ki pakira svoje izdelke kot tudi za uporabnika. 

Sama struktura embalaže je zasnovana tako, da je enostavna, čvrsta, funkcionalna, uporabniku prijazna, ki zagotavlja varno pošiljanje in neprimerljivo zaščito.

 

Dobre stvari se ločijo od povprečnih v podrobnostih:

Začnimo s samotesnilnim sistemom in rdečim trakom za varno odpiranje paketa, pa vse do robustnih robov in perforacije proti urezninam.

Inovativna struktura je glede na tip škatle in namembnost zasnovana tako, da poenostavi vaše pakiranje, hkrati pa optimizira težo in s tem tudi stroške pošiljanja.

 

Premium kvaliteta in rešitve za vsakogar:

Z več kot 160 izdelki v ponudbi Colompac® smo prepričani, da boste našli popolno embalažo za svoje podjetje. 

Ne glede na to, ali iščete pakirno rešitev po meri in morda potiskano za predstavitev vaše blagovne znamke, ali pa boste izbrali rešitev iz naše dobro založene ponudbe, boste prejeli embalažo prvovrstne kakovosti brez kompromisov.

 

  • Kuverte iz valovitega in polnega kartona (CP010 / CP012 / CP015 / CP017)
  • Kuverta Media (CP040)
  • Ovojne škatle za tiskovine (CP020 / CP030 / CP035 / CP037)
  • Poštne škatle (CP065 / CP066 / CP067 / CP068 / CP069 / CP080 / CP140 / CP164)
  • Škatle za steklenice (CP181)
  • Škatle z avtomatskim dnom (CP141 / CP151 / CP154 / CP154 XL / CP155)
  • Dolge poštne škatle (CP070 / CP072 / CP073)

Kvaliteta

Brez kompromisov.

 

Vaš izdelek mora prispeti varen in cel. To zahteva kakovost brez kompromisov: visokokakovostni materiali, ColomPac® samozapiranje, integriran trak za odpiranje in dobro premišljene rešitve. Razvojna ekipa posveča veliko pozornosti detajlom. Prav tako ne želimo, da bi morali sklepati kompromise!

 

Vir: www.colompac.com

Pakiranje

Hitro in varno.

 

Ko je čas bistvenega pomena.

Poenostavite svoje pakiranje in odpremo.

 

Vir: www.colompac.com

Razpakiraj

Enostavno in priročno.

 

Trak za odpiranje odpre embalažo.

Super uporabniška izkušnja, brez uporabe ostrih predmetov, za odpiranje, kar prepreči morebitno poškodbo vsebine.

 

Vir: www.colompac.com

Zanesljivost

Dobavljivo takoj iz zaloge.

 

E-trgovina je zelo dinamična. Vse mora biti na voljo takoj. Da bi to omogočili, nudimo celotno paleto izdelkov. Za skoraj vsak izdelek je na zalogi na voljo vsaj ena ustrezna rešitev pošiljanja. Od tradicionalne knjižne embalaže do modnih škatel. Od ene pakirane enote pa vse do velikih količin. Poskrbimo, da dobite, kar potrebujete in ko potrebujete.

 

Vir: www.colompac.com

Oblikovanje in izdelava

Posebej za vas.

 

Iščete embalažo, ki ustreza vašemu specifičnemu izdelku ali znamki? Skupaj z vami razvijemo vašo prilagojeno rešitev. Tesno sodelujemo s spletnim trgom, poznamo posebne izzive, ne samo na področju tehnologije in proizvodnje, temveč tudi na področju tiska in oblikovanja. Poskrbimo, da bodo vaši izdelki in vaša blagovna znamka resnično dosegli cilj.

 

Vir: www.colompac.com

Trajnostnost

100% trajnostno, z visokimi standardi.

 

Papir kot tak je naraven material in ga je enostavno 100 % reciklirati. Naši izdelki ColomPac® so seveda certificirani FSC® in proizvedeni na podnebno nevtralen način. To v Colompac® dosežejo z nenehnim optimiziranjem izdelkov, pri čemer upoštevajo in, kjer je to mogoče, zmanjšajo emisije toplogrednih plinov od surovin do proizvodnje in transporta. Toda ekipa ima še večje ambicije: Več idej namesto več materiala, dobro premišljeno namesto preprosto kopiranje, tako ColomPac® ustvarja vedno boljši izdelek.

 

Vir: www.colompac.com